Tempelman B.V.

Tempelman B.V. is specialist in boren, zagen en/of frezen van beton en steenachtige materialen. Of het nu gaat om (gewapend)beton, zandcementdekvloeren, metselwerk, asfalt, (natuur)steen, straatwerk, of andere verhardingen. Bij ons kunt u altijd terecht. 

Tempelman B.V. biedt ontzorging en flexibele oplossingen voor al uw kleine en grote boor-, zaag- en freesprojecten. Kortom wij zijn niet voor één gat te vangen. De diamant boor- en zaagwerkzaamheden gebeuren stof- en trilling arm. Het gebruikte koelwater kan opgevangen en afgevoerd worden.

Bekijk onderstaand onze diensten. 

Boren

Wij zijn gespecialiseerd in betonboren met diamantgereedschap. De boringen worden stof en trillingvrij uitgevoerd en het gebruikte koelwater kan direct worden weggehaald.

Zagen

Wij zijn gespecialiseerd in zagen met diamantgereedschap. Wij bieden diverse zaagmogelijkheden aan en onze machines kunnen een dikte van 70 cm. zagen.

Aanvullende diensten

Naast onze core business diamant boren en zagen, kunnen wij onze opdrachtgevers bij het boor- en zaagwerk ook van dienst zijn met een aantal aanvullende diensten.

Wij helpen u graag verder!