Tempelman B.V.

Vanwege COVID-19 voorziet Marcel Tempelman van het gelijknamige Betonboor- en Zaagbedrijf vooral praktische uitdagingen. Gelukkig is dat maar een deel van het verhaal van 2021: "verdere stappen maken op het gebied van duurzaamheid".

"We denken tot de zomer van volgend jaar last te blijven houden van corona. Momenteel is het iedere dag een uitdaging om de planning rond te krijgen. Zodra een medewerker meldt klachten te hebben, moet er getest worden en is er quarantaine. Ook hebben we al daadwerkelijke uitval van medewerkers gehad door corona. Erg lastig."

Het weerhoudt het bedrijf uit Markelo echter niet om volop plannen te maken voor het aankomende jaar. "Dit jaar hadden we de digitalisering van onze werkbonnen willen uitvoeren, maar dat is er door de pandemie niet van gekomen. Dat gaan we in 2021 doen. 

Ook zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Doel is toch wel om volgend jaar zo'n vijf procent groei te behalen", aldus Tempelman die het bedrijf in 2017 samen met zijn broer Joost overnam van z'n vader.

Duurzaamheid
"Corona baart ons nog steeds zorgen, vandaar dat we het jaar vooralsnog inschalen op een mager zeventje. Gelukkig zijn wij volop aan het werk en mogen we echt niet klagen. 

Je moet er ook een beetje doorheen kijken en de blik op de toekomst houden. Daarom richten we ons ook op duurzaamheid binnen het bedrijf. Zo hebben we geïnvesteerd in zonnepanelen en gebruiken we GTL-diesel in onze machines. Daardoor hebben we geen fijnstof en stank. Dat is veel prettiger voor de collega's en voor de mensen in de omgeving. In 2021 kijken we zeker verder naar meer mogelijkheden op dat vlak."

Wij helpen u graag verder!